Tuesday, November 17, 2009

Nenea Metrorecs



Draga nene Metrorecsule,
Sa stii ca taticu si mamica sunt tare furiosi pe tine ca nu stiu ce le`ai facut. Taticu a zis ca te baga undeva, da` mamica a zis ca de ce vorbeste asa urat si pe urma nu a mai zis nimic, ca taticu a si pognit`o.
Draga nene, iti scriu ca sa te rog ceva din inima. Taticu, care nu`i un om rau, a zis ca a cumparat de la tine un “abonament” sau asa ceva si ca de banii pe care ti i`a dat, te`ai obligat sa il duci in fiecare zi la serviciul lui si ca se gandeste sa te dea in judecata ca de ce nu iti indeplinesti partea ta de obligatie.
Nene Metrorecs, eu nu stiu daca taticu are dreptate si ca daca i`ai luat banutii ca sa il duci o luna la serviciu, frumos e sa o si faci, da` te rog eu sa te razgandesti. Ca uite, acum o jumatate de ceas, pe cand eram la masa, taticu a aruncat o farfurie in perete si a amenintat`o iar pe mamica si a zis ca`i rupe si cealalta mana daca nu tace odata. Pe urma s`a dus la vecinul de deasupra ca si`a adus aminte ca ne`a inundat in vara trecuta si a zis ca vrea sa rezolve barbateste problema.
Draga nene Metrorecsule, eu stiu ca esti un nenea bun, dar sa stii ca nu mai avem decat 8 cani si doo farfurii in casa si nici bani nu mai avem casa cumparam altele si te rog tare din suflet sa ii duci maine pe taticul si pe mamaica la serviciu ca sa poata lua salariile ca sa vina si la mine Mosul. Altfel, taticul a zis ca imi ia si anul asta jocul ala in care trebuie sa stau singur 3 ore cu fata la perete si apoi sa ma culc, joc de care m`am cam plictisit.
Iti spun in secret nenea Metrorecs ca taticu a zis ca esti magar si ca te joci un joc nou la care ii spune “samtaj” si ca nu`i frumos ce faci si ca el vrea sa te dea in judecata. Pe urma a zis ca toti ar trebui sa faca la fel ca el, da` mama a plans si a zis ca Doamne Fereste sa isi pogneasca toti nevestele.
Iti multumesc mult nene Metrorecs si sper ca nu te`am suparat si in incheiere iti urez multa iubire, da` nu din aia de care zice taticul sa iti scriu…
Cu drag….

1 comment: